Logo - Focusor.md
Reduceri!

Recuperator APA Tevi Verticale + Serpentina

700MDL

Iutecredit.md logo

Disponibil în rate

Livrare în toată Moldova

53 cm

200 Ø

400 Ø

Otel

 

50 kg

4 mm

1000 °C

600 °C

Vopsea termorezistenta Senotherm

Negru

Recuperator apa

Semineu, Centrala

Lemn, Bricheti, Peleti

ceramic, caramida, Inox

200

200

Domestic, Industrial

Pentru interior

2 ani

70%

26 L

Recuperatorul de apa cu tevi verticale este conceput pentru a fi montat pe evacuarea semineelor sau a centralelor termice. Sarcina elementului este de a recupera o parte din energia termica din gazele de ardere care parasesc camera de ardere a focarului de semineu sau centrala. Caldura este transferata in puffer de acumulare, boiler pentru apa calda menajera sau, intr-un sistem de incalzire centrala prin radiatoare. Este o sursa de caldura foarte economica, deoarece nu necesita utilizarea unui combustibil suplimentar, ci foloseste doar excesul de caldura din gazelearse ce sunt evacuate care cosul de fum. Gazele de ardere fierbinti sunt evacuate prin tevile verticale care au o suprafata mare de schimb termic, incalzind apa din jacheta schimbatorului. Apa fierbinte este condusa printr-un racord de 1″ situat pe peretele lateral al schimbatorului.

Recupratorul este adaptat pentru a coopera cu instalatiile de radiatoare si sistemele de incalzire prin pardoseala echipate cu surse de incalzire centrala folosind combustibili solizi, gazosi, petrol, electricitate, pompe de caldura si panouri solare.

 

Recuperatorul este fabricat din otel destinat functionarii la temperaturi ridicate. Acest material este adaptat pentru a functiona in sistemele de incalzire centrala, asigura o fiabilitate ridicata a dispozitivului, rezistenta termica si functionare de lunga durata. Partea centrala a dispozitivului este camera interioara in care exista un sistem de tuburi verticale care maresc suprafata de contact a apei cu mediul de incalzire, adica gazele de ardere. In plus, recuperatorul este echipat cu o serpentina de siguranta, adica o spirala de cupru in intre peretii recuperatorului, destinata pentru protectia termica a dispozitivului in caz de supraincalzire, pana de curent sau alte defectiuni.

Consultație
Gratuită

Calitate
Garantată

Prețuri
Competitive