Logo - Focusor.md

Placi silicat de calciu profesionale – 25 mm

430MDL

Categorie:

Livrare în toată Moldova

Placa de izolat dura cu o rezistenta de pana la 1000 de grade celsius. Compozitia placilor este 100% ecologica astfel este recomandata pentru constructia semineelor fara a dauna sanatatii clientului prin exploatarea semineului sau a meseriasului la montaj.

Produs certificat A1 (Neinflamabil)
Placile izolatoare din silicat de calciu sunt special concepute pentru constructia semineelor, izolari speciale de cosuri de fum sau pentru distributia aerului cald din hota semineelor in alte incaperi.
Prezinta o rezistenta mare la temperaturi inalte pana la 1000°C  si o rezistenta mecanica crescuta fata de alte produse existente pe piata.
Datorita procesului de fabricare prin turnare si presare a fiecarei placi in mod individual rezulta o suprafata neteda si fara praf.

Conform caracteristicilor de inalta performanta placile de silicat din gama profesionala sunt ideale pentru constructia semineelorizolarea cuptoarelor, sobelor, a cosurilor de fum sau orice alte zone cu temperaturi inalte care necesita o izolare cat mai eficenta. Debitarea placilor se poate face cu un fierastrau de mana, un cutter sau orice alt instrument de taiat.
CALITATE – SIGURANTA – SANATATE

  • Produs certificat A1 (Neinflamabil)
  • Rezistenta mare la temperaturi inalte pana la 1000°C
  • Dimensiune placa1000 x 625 x 25 mm

Consultație
Gratuită

Calitate
Garantată

Prețuri
Competitive