Logo - Focusor.md

Semineu Suspendat Sandra

Iutecredit.md logo

Disponibil în rate

Livrare în toată Moldova

“Sandra Central” este un șemineu produs de Traforart, care se remarcă ca o referință de eleganță și funcționalitate pentru un salon spațios. Designul său impresionant și atenția la detalii îl fac să se potrivească perfect într-un decor sofisticat. Cu o bază variabilă și o construcție solidă, acest șemineu oferă o stabilitate excelentă și un aspect impecabil.

Unul dintre punctele forte ale lui Sandra Central este sistemul său de combustie controlabil, care permite utilizatorului să ajusteze temperatura și intensitatea focului în funcție de preferințe. Această funcționalitate nu doar optimizează eficiența energetică, ci și oferă o experiență personalizată și confortabilă.

Șemineul este echipat cu o dublă campană, care contribuie la distribuirea uniformă a căldurii în încăpere și la eficientizarea procesului de ardere. Această caracteristică nu doar maximizează performanța șemineului, ci și asigură că mediul din jurul său este plăcut și reconfortant.

Indiferent dacă este folosit pentru a crea o atmosferă relaxantă în serile reci de iarnă sau pentru a adăuga un element de eleganță în decorul său, “Sandra Central” este o alegere ideală pentru cei care caută un șemineu cu stil și performanță superioare.

  • Dimensiuni: 1350 x 1050 x (2500-2700) mm
  • Putere nominala: 14 kW
  • Iesire de fum: Ø 250 mm
  • Greutate: 400 kg

Consultație
Gratuită

Calitate
Garantată

Prețuri
Competitive